OOK ALS LOSSE PLUGIN VIA https://pixeldrop.nl/winkel
Wil je je eigen interactieve CoalitieBouwer-website starten en politieke strategieën simuleren? Dan is deze website perfect voor jou! Wij bieden te koop aan: coalitiebouwer.nl, een gebruiksvriendelijke website die je in staat stelt om coalities te vormen op basis van peilingen en partijzetels de via de backend kunnen worden ingevoerd.

Automatisch nieuws herschreven door AI

Verder zit er een gemaakt functie in die automatisch politiek nieuwsberichten importeert en herschrijft, vervolgens daarbij een geschikte afbeelding zoekt uit eigen bron.

Wat is CoalitieBouwer?

CoalitieBouwer is een website die is ontworpen om politieke enthousiastelingen, journalisten, en politici te helpen bij het creëren van virtuele coalities voor elk denkbaar scenario. Met de aankomende tweede kamerverkiezingen heeft de website domein veel zoek potentieel, want wie zoekt er nou niet op coalitiebouwer rond de verkiezingen!

Waarom CoalitieBouwer.nl kopen?

Unieke Niche: Deze website biedt een unieke en waardevolle tool voor iedereen die geïnteresseerd is in politieke strategie en coalitievorming.Potentieel voor Inkomsten: Door advertenties, kun je inkomsten genereren met deze website.Gebruiksklaar: De website is volledig ontwikkeld en klaar voor gebruik. Je kunt direct aan de slag zonder technische kennis.Groeipotentieel: Met goede inhoud kan CoalitieBouwer.nl uitgroeien tot een waardevolle bron voor politieke professionals en liefhebbers.

Alleen de plugin coalitiebouwer kopen?

*Indien je alleen geïnteresseerd bent in de CoalitieBouwer-plugin, is het ook mogelijk deze te kopen via: https://pixeldrop.nl/product/verkiez…bouwer-plugin/

Overdracht en Ondersteuning:

Na aankoop helpen we je graag bij het overdragen van de website en het geven van de nodige ondersteuning om je op weg te helpen. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en dat je direct aan de slag kunt.Wacht niet langer en grijp deze kans om je eigen tweede kamer verkiezingen coalitiebouwer te runnen! Neem vandaag nog contact met ons op om coalitiebouwer.nl te verwerven en je politieke passie tot leven te brengen.Neem nu contact met ons op via sitedeals of  en ontdek hoe jij de trotse eigenaar kunt worden van CoalitieBouwer.nl!